Bine ati venit la HELCO LEASING!

Suntem situati in Craiova, judetul Dolj , avem o echipa tanara care promite sa actioneze profesional pentru beneficiul dumneavoastra.Dati-le ocazia sa-si onoreze promisiunea!

HELCO LEASING
bd.Decebal 23 , Craiova , DJ

Telefon 1 : 0351-467360 ,
Telefon 2 : 0351-467361 ,
Telefon 3 : 0351-467362
Fax 1 : 0351-461777 ,
Fax 2 : 0251 - 418655

Companii Reselleri Contacteaza-ne! Calculator rate!

De ce renteaza sa iti iei masina pe firma?
            De multe ori, atunci cand intentionam sa achizitionam o masina in leasing, suntem sfatuiti sa gasim un prieten care are o firma si sa cumparam masina "pe firma".

    Avantajele unei astfel de achizitii sunt de natura fiscala, respectiv se poate beneficia de deducerea taxei pe valoarea adaugata (TVA) si de o reducere substantiala a taxelor vamale care trebuie platite.
    De cealalta parte, insa, e bine ca prietenul la care apelati sa fie de incredere, ca sa fiti siguri ca veti intra intr-un final in proprietatea masinii, la un pret rezonabil.
    Este stiut ca achizitionarea unui automobil prin leasing financiar se poate face atat de persoane fizice, cat si de persoane juridice, insa numai firmele au posibilitatea de a-si deduce TVA.
    Iar suma care se poate deduce este destul de mare, avand in vedere ca, potrivit modificarilor aduse Codului fiscal, TVA se aplica nu numai la principal (suma finantata), ci si la dobanda.
    Concret, cumpararea masinii pe firma permite deducerea TVA aferenta costului masinii. Chiar daca aceasta componenta este inclusa in rata lunara, devine deductibila in timp, pe parcursul contractului de leasing.
    De asemenea, in cazul achizitionarii unei masini in leasing pe firma, se poate obtine si o reducere a taxelor vamale cu pana la 80%, prin aplicarea acestora la valoarea reziduala a bunului, stabilita de comun acord la inceputul contractului de leasing.
    Cele mai mari beneficii sunt obtinute de cei care achizitioneaza o masina care este fabricata in afara UE, caz in care taxele vamale ajung la valori foarte mari.
    In schimb, beneficiile in cazul importului de masini din UE este zero, deoarece achizitia de autoturisme din UE este scutit de taxe vamale.

Articol preluat de pe http://www.adrese-utile.ro/