Bine ati venit la HELCO LEASING!

Suntem situati in Craiova, judetul Dolj , avem o echipa tanara care promite sa actioneze profesional pentru beneficiul dumneavoastra.Dati-le ocazia sa-si onoreze promisiunea!

HELCO LEASING
bd.Decebal 23 , Craiova , DJ

Telefon 1 : 0351-467360 ,
Telefon 2 : 0351-467361 ,
Telefon 3 : 0351-467362
Fax 1 : 0351-461777 ,
Fax 2 : 0251 - 418655

Companii Reselleri Contacteaza-ne! Calculator rate!

Ne vei iubi pentru ca ...

... vedem lucrurile din perspectiva ta , a clientului . Combinand profesionalismul angajatilor cu o indelungata activitate in cercetarea necesitatilor din domeniu am invatat sa facem lucrurile diferit. Helcoleasing se bazeaza pe o abordare consultativa a proiectelor clientilor. Ajutandu-i pe clientii nostri sa inteleaga optiunile pe care le au, valorile taxelor si implicatiile legale, structurile financiare, precum si aspectele pozitive sau negative ale fiecarei tranzactii, ii invatam sa aprecieze ei insisi solutiile pe care noi le oferim si motivele din spatele acestor solutii. In final, cheia fiecarui proiect de succes este abilitatea noastra de a comunica deciziile, astfel incat clientii nostri sa le inteleaga exact si sa beneficieze din faptul ca au luat parte la procesul decizional.

Doar daca clientul va intelege in totalitate riscurile si avantajele pe care un anumit proiect le presupune, va putea sa ia decizii avizate. Toate activitatile noastre sunt transparente deoarece ne bazam pe faptul ca un client informat va lua cele mai bune decizii iar acestea vor fi in avantajul tuturor celor implicati in proces.

  • cucurigu  » Click to zoom ->

    cucurigu

  •   » Click to zoom ->
  • fsadsa  » Click to zoom ->

    fsadsa