Bine ati venit la HELCO LEASING!

Suntem situati in Craiova, judetul Dolj , avem o echipa tanara care promite sa actioneze profesional pentru beneficiul dumneavoastra.Dati-le ocazia sa-si onoreze promisiunea!

HELCO LEASING
bd.Decebal 23 , Craiova , DJ

Telefon 1 : 0351-467360 ,
Telefon 2 : 0351-467361 ,
Telefon 3 : 0351-467362
Fax 1 : 0351-461777 ,
Fax 2 : 0251 - 418655

Companii Reselleri Contacteaza-ne! Calculator rate!

Comparatii intre un credit bancar si un leasing

Imprumut bancar (credit ) vs Leasing

Avantaje globale Leasing

  • fiscalitate redusa ( deducerea TVA-ul ).
  • flexibilitate
  • perioada de gratie
Particularitati
  • in cazul achizitionarii unei masini
Dauna totala

    Daca ai credit, primesti o parte din suma de la societatea de asigurari, deoarece esti proprietarul masinii.

    Daca mergi pe leasing financiar, primesti in cel mai bun caz suma platita pana atunci.HELCO LEASING este proprietar ,  iar tu utilizator.

  • pentru echipamente

Flexibilitate

 

Deobicei , unele companii se simt protejate atunci cand apeleaza la banca lor cand trebuie sa achizitioneze un nou echipament. Consideri ca vei obtine o dobanda mai mica deoarece rulezi prin banca respectiva ? Totusi , realitatea nu este tocmai aceasta pentru ca in majoritatea cazurilor aceasta decizie te poate costa . De ce ? Sa incercam sa iti raspundem

Atunci cand banca iti finanteaza achizitia , deobicei cer o garantie . Apeland la leasing , garantia o reprezinta echipamentul in sine .

Stiai ca bancile pot sa accelereze platile daca considera ca compania ta nu prezinta date financiare pozitive? Apeland la laeasing , nu trebuie sa ai grija asta . Odata ce ai semnat contractul de leasing , ai un desfasurator exact cu plati.Este foarte simplu!In cazul bancii , dobanda poate fi modificata des in functie de dobanzile variabile care te  afecteaza pe tine direct!Odata ce apeleazi la un credit bancar , potentialul tau de indatorire scade , de aceea leasingul iti ofera posibilitatea de a-ti folosi liniile de credit pentru nevoi viitoare.

 

Ai intrebari ? Perfect . Contacteaza-ne